100 Years Roadshow

21, 22 en 23 april

100 Years Roadshow

Ride of the century

In 2023 is het precies 100 jaar geleden dat BMW haar eerste motorfiets presenteerde op de Motorshow in Berlijn: De BMW R 32 met een boxermotor en cardanaandrijving. Anno 2023 telt het modellengamma van BMW Motorrad maar liefst 32 modellen ondergebracht in 7 segmenten. 

Om zelf te kunnen ervaren welk model het beste bij je past gaan 15 verschillende modellen on tour.  De BMW Motorrad 100 Years Roadshow start vrijdag 21 april t/m zondag 23 april. Als je je online inschrijft*, reserveren we je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.

100 JAAR MAKE LIFE A RIDE

Your story makes ours complete.

De geschiedenis van BMW Motorrad wordt gekenmerkt door een voorwaartse drang. Door uitdagingen en successen. Maar ook door tegenslagen en doorzettingsvermogen. Opgeven was nooit een optie. Het gaat vooral om mensen die een passie delen: avonturiers, dromers, knutselaars, sporters, visionairs – zowel mannen als vrouwen. Die met grote ideeën op twee wielen de wegen willen revolutioneren. 

*Lees hieronder de evenementvoorwaarden.

DE BMW MOTORRAD 100 YEARS ROADSHOW EVENEMENTVOORWAARDEN

U kunt zich alleen inschrijven als u inwoner bent van Nederland, in het bezit bent van een geldig rijbewijs A(2) en ouder bent dan 18 jaar op het moment van inschrijving. Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Op dit evenement zijn de hieronder genoemde voorwaarden van toepassing:

  • BMW Motorrad en de BMW Motorrad dealer beoordelen de ontvangen inschrijvingen en hebben het recht deze te weigeren.
  • Onvolledige of incorrecte inschrijvingen gelden als niet ontvangen. Per persoon kan maximaal 1 reservering worden gemaakt.
  • De reservering en bevestiging zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Bij inschrijving voor een proefrit dient u kennis te nemen van en akkoord te gaan met de bruikleenvoorwaarden, hiermee verklaart de deelnemer onder meer dat hij/zij aansprakelijkheid aanvaardt voor alle schade en BMW en haar partners hiervoor volledig vrijwaart. De motor is door BMW Motorrad WA verzekerd, waarbij een eigen risico van toepassing is van € 750 per gebeurtenis.
  • Uw gegevens worden opgeslagen en verwerkt door BMW Motorrad en worden doorgegeven aan de officiële BMW Motorrad dealer met als doel u te laten proefrijden.
  • U gaat met het versturen van uw gegevens akkoord met de ontvangst van e-mail berichten van BMW Motorrad. In iedere e-mail is onderaan de mogelijkheid opgenomen waarmee u zich kunt afmelden.
  • BMW Motorrad bevestigt dat de door u verstrekte gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vertrouwelijk worden behandeld.