Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Klik op WHATSAPP of bel ons via telefoonnummer 020-6592580. Telefonisch zijn wij maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 Liever via e-mail klik dan op ons mail adres info@harry-meijer.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Ik geef Harry Meijer toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Harry Meijer. Het is Harry Meijer eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Harry Meijer doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Harry Meijer delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Harry Meijer, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Harry Meijer mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Harry Meijer en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.