CE 02 Launch Edition

Launch Edition

BMW CE 02

Launch Edition

Als je nu een pre-ordering doet, voor 24 mei 2024, dan krijg je het Highline pakket erbij zonder kosten! Op de motor variant is dat een voordeel van € 1.154,- en komt de motor dan uit op € 7.990,- all-in. En op de brommer variant is er dan een voordeel van € 951,- en komt dan uit op € 6.990,- all-in! Kom snel langs om deze deal te maken......

 

 

Jouw leven - elke dag. 24 uur. Een 'job for life' en van negen tot vijf? Niet voor jou. Time out van een time out? Jouw leven is niet rechtlijnig. Jouw leven speelt zich niet af op de linkerbaan. Jij bent overal - de hele tijd. Altijd bij je: de BMW Motorrad Concept CE 02. De stad zit vol mogelijkheden en jij bent in control - want dit is jouw leven. Het design? Zo brutaal en toch zo minimaal. Gewoon heel anders. Een opvallend led-lichtdesign voor een opvallende look overdag en 's nachts. Het design is zo duidelijk en open dat je meteen wilt opstappen en wegrijden. Want alles is haalbaar zolang je het doet.

PLAN NU JE PROEFRIT

Ik geef Harry Meijer toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Harry Meijer. Het is Harry Meijer eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Harry Meijer doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Harry Meijer delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Harry Meijer, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Harry Meijer mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Harry Meijer en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.