COLLECTIE 2024

PASSION FOR EVERY DAY

.

Ride & Style 2024

BMW Motorrad biedt een uitgebreid assortiment rijdersuitrusting. Ook hier geldt de stelregel van BMW Motorrad: het bestaande nog beter maken en tegelijkertijd nieuwe, innovatieve oplossingen ontwikkelen voor zorgeloos rijplezier. De nieuwe BMW Motorrad kledingcollectie 2024 biedt in totaal 28 nieuwe producten.

Het stijlvolle jack Tokyo Connect GORE-TEX met zijn verlichting op de rug en mouwen zorgt vooral 's nachts en bij slecht zicht voor betere zichtbaarheid. Door het GORE-TEX Pro-materiaal, het AirVent-ventilatiesysteem en een binnenjack is het jack het hele jaar door te gebruiken. Een unieke look en Connectivity-functies zijn gegarandeerd.

Geheel nieuw in het assortiment is het Swartberg AIR Jacket met een sportieve blouson-snit, de perfecte metgezel voor zomerse uitstapjes. Het buitenmateriaal is gemaakt van slijtvast polyamide en biedt langdurige ventilatie. Daardoor kan dit modieuze jack ook worden gebruikt bij zeer warm weer.

De Gavia AIR laarzen zijn ook nieuw. Ze zijn gemaakt van een bijzonder ademende stof en de speciale voering en buitenmaterialen zorgen voor een goede luchtdoorlatendheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor toertochten bij warme temperaturen. De lichtgewicht tussenzool en de Vibram buitenzool geven ze ook een sneakerachtig gevoel als je door de stad loopt.

De System 7 Carbon EVO vouwhelm biedt maximaal comfort en veiligheid. De helmschaal van volledig carbon maakt hem extreem licht en biedt ultieme bescherming tegen stoten. Het Multi-directional Impact Protection System (MIPS) vermindert de draaibeweging van het hoofd bij een botsing, waardoor de kans op letsel minimaal is. De helm is verkrijgbaar in nieuwe kleuren en decors voor het komende seizoen.