Highlights 2020

Ontdek hier wat ons te wachten staat.

Ben je enorm nieuwsgierig? Ben je erop gebrand om te weten wat het nieuwe jaar jou kan bieden? Dan zit je hier goed: voor fans en rijders hebben we zeer veel highlights in petto. Nieuwe producten in het gamma van BMW Motorrad en evenementen waar zeer veel te beleven valt: kijk met ons vooruit naar het jaar 2020 en laat ons je het opwindendste motornieuws presenteren.

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging is de levensinstelling van motorrijders die het liefst geen onderscheid tussen hartslag en koppel meer willen maken. Rijders die geen sportieve uitdaging uit de weg gaan omdat ze altijd net iets meer eisen, van zichzelf en van hun machine.

De vernieuwde BMW S 1000 XR

Zie je ook in elke bocht een nieuwe kick en op elk recht stuk slechts de aanloop naar de volgende bocht? En vooral: kan je er geen genoeg van krijgen? Wacht dan maar op de S 1000 XR. Deze combineert zonder compromissen sportiviteit en goede prestaties op lange ritten, zodat je ook dagenlang met veel plezier plat door de bocht kunt gaan.

Topprestaties met het motorpak ProRace

Een racepak voor iedereen die zeer sportief wil rijden. De protectoren in dit eendelige pak van rund-/nappaleer bieden optimale veiligheid. Tegelijkertijd zorgt de goed passende snit voor draagcomfort. 

Rijders die het nog individueler willen, kunnen het motorpak individueel configureren met de ProRace Made-To-Measure. 

De nieuwe BMW F 900 XR

De BMW F 900 XR biedt sportiviteit en goede prestaties op lange ritten en is ook perfect geschikt voor alledaagse ritjes. Het design is typisch XR: vol sportieve agressie en met een onmiskenbare drang naar voren.

Door de typische XR ergonomie kan de berijder ontspannen rechtop zitten en worden ook langere ritten plezierig. Dankzij de uitgebreide standaard en optionele uitrusting ben je zo op alle soorten ritten voorbereid. 

Het motorpak XRide en jack XRide Pro – voor een beter rijgevoel

Met deze uitrusting beleef je puur rijplezier bij jouw sportieve lange ritten. Kerncomponent van het pak is, behalve het sportieve design, het ergonomische concept, dat een nieuwe norm voor comfort op lange ritten zet.

Het hoogwaardig verwerkte leer is uiterst scheur- en slijtvast, zodat veel draagcomfort en een optimale bescherming voor jouw perfecte rijbeleving in elkaar opgaan.

De nieuwe BMW F 900 R

Dit is een echte Dynamic Roadster: puristisch en krachtig, altijd op zoek naar de volgende uitdaging. De F 900 R reageert nauwkeurig en direct op jouw commando's. Zo worden je gedachten in fracties van seconden omgezet in puur rijplezier.

BMW Motorrad Vision DC Roadster

De Vision DC Roadster combineert het iconische boxer-design met de vereisten die een elektrische aandrijving aan de techniek stelt.

Het hoge koppel wat meteen beschikbaar is bij het wegrijden zorgt voor een adembenemende acceleratie. Deze enorme krachtontplooiing schept een geheel nieuwe beleving van dynamiek en laat ons een blik in de toekomst van het motorrijden werpen.

#Soulfuel

De handen onder het vuil en olie, het hart vol passie en fantasie: van onze R nineT werden customizers uit de hele wereld enthousiast. Ook onze concept bikes hebben deze roeping.

Maar niet alleen motorfietsen zijn de brandstof van onze ziel, ook de bijpassende Heritage Collectie met rijdersuitrusting geeft ons inspiratie.

Tijdloze stijl met de Heritage Collectie

Je kunt de passie voor legendes nu ook met de bijpassende motorkleding van heel dichtbij voelen. Alle items van de Heritage Collectie zijn een hommage aan legendes en staan in het teken van vrijheid en tijdloosheid, van functionaliteit en esthetiek.