Kleding

BMW MOTORRAD RIDE & STYLE COLLECTIE 2023

DE COLLECTIE 2023

De collectie bestaat uit de Ride en Style collectie.

Het enthousiasme voor motorfietsen kent geen grenzen. En met dezelfde hang naar perfectie ontwikkelt BMW Motorrad motorkleding. Deze combineert functionele materialen met draagcomfort en combineert kwaliteit met authentiek design. Dat voelt onderweg goed aan en ziet er naast de motorfiets goed uit. 

 

 

BMW Motorrad Ride Collectie 2022

Onbeperkt rijplezier. Dit betekent een zucht naar avontuur. Maar het betekent ook op alles voorbereid zijn. Met de BMW Motorrad Ride Collectie ben je klaar voor vertrek. Op elk moment bij alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid op de weg. Laat je erdoor meevoeren. Voel de stad bruisen. Bekend en tegelijkertijd zinderend nieuw. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Je tweede huid zal je beschermen. Comfort en bescherming die voor je ogen samensmelten: dit is de perfecte rijbeleving.

BMW Motorrad Style Collectie 2022

BMW Motorrad. Dit is passie. Je voelt het. De open weg lokt. Hij nodigt je uit. Dit is jouw race. Elke dag. Ga eropuit en maak de dag tot een succes. Maar het is niet de snelste coureur die de race bepaalt. Eén ding is belangrijker dan wat dan ook in een race: teamwork. Voel het in elke vezel: je maakt deel uit van de BMW Motorrad community. Je bent uit hetzelfde hout gesneden. En niet alleen wanneer je op je motor zit, maak je deel uit van dit grotere geheel. Met de BMW Motorrad Style Collectie maak je ook een statement als je niet onderweg bent. Blauw/wit/rood. Dit is BMW Motorrad. Dit ben jij.

Vijf jaar garantie op alle BMW helmen

We hebben fantastisch nieuws voor je: wij verlengen de garantietermijn op alle helmen van 2 tot 5 jaar – dit geldt zelfs met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2020. De garantie omvat materiaal en fabricagefouten van het product. 

De langere garantie is niet van toepassing op ingebouwde BMW Motorrad communicatiesystemen.